Xi'an Camon automaattinen väline Co, Ltd

Osoite:1803Rm, buliding C No.18, Dianzi ensimmäinen Road, Yanta District Xi'an Kiina

Puh:+ 86-029-88243812

Faksi:+ 86-029-88241170

Email:info@camoner.com

Postinumero:710065

Etusivu > Tietoja meistä


1. historiamme

XIand #39; Changzhou väline tehtaan Xiand #39 uudistaa CAMON automaattinen Co, LTD Branch.We on ammatillinen valmistajan, joka on yli 60 vuoden kokemus tuottaa virtaus, lämpötila, painostuskeino, taso; Suurin osa tuotteistamme hyvin petrokemian, teho, ilmailu, ilmailu, sotilas ja muilla teollisuudenaloilla. Valitse CAMON, valitse laadukkaita tuotteita ja nopeat toimitusajat.

2. meidän tehdas

Tehtaamme sijaitsee Changzhou, tehtaan kanssa pitkään kuusikymmentä vuotta, Tarjoamme laadukkaita virtausmittarit, lämpömittarit, Painemittarit ja nestemäisen tason välineitä tärkeitä hankkeita kaikkialla maailmassa.3. tuote

XI'AN CAMONProducts sisältää seuraavat:

1. virtausmittari

2. Temperaturegauge

3. tasomittarin

4. painemittari

Toimitamme Instrumentsproducts ympäri maailmaa laajalle joukolle yrityksiä eri puolilla maailmaa, aina suurten monikansallisten organisaatioiden pieniä yksittäisiä yrityksiä.

4. tuotteen hakemuksen

Meidän koheesiorahastohankkeita usearewidely käytetään seuraavia teollisuudessa:

1. laajalti käytetty öljy-, kemian, metallurgian, sähköntuotanto, paperi-, ympäristönsuojelua, elintarvikkeiden ja muilla teollisuuden aloilla

2. it käyttää myös kunnan management, vesi conservancy rakennusalalla ja muissa osissa käytetään virtauksen mittausta

3. mittaaminen happo, alkali ja muita syövyttäviä nesteitä ja lietteitä, sellun, paperin massa neste-kiinteä kaksivaiheisen keskeyttäminen neste

5. meidän todistus

Olemme aina sitä mieltä, että allsuccess yhtiömme on suoraan verrannollinen tarjoamme tuotteiden laadusta. Ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset säädettyä ISO9001, CMC sertifiointi SGS suuntaviivat ja tiukat laadunvalvontajärjestelmä.

6. tuotantolaitteet

Pystymme ääretön määrä laadukkaita virtausmittari, temperatureandamp, sekä, painemittari, tason mittari, ja tarjoavat joitakin pisimmällä tuotantovalmiudet, mukaan lukien mukautetun laudaksi ja koneistus.

7. tuotantomarkkinoiden

Meillä on asiakkaita sekä kotimaan markkinoilla että merentakaisten markkinoilla. Xi'an CAMONSales johtajat puhua sujuvasti Englanti kommunikointi. Tärkein markkina-alue:

Länsi Europe20.00%

Pohjois-America15.00%

Etelä America15.00%

Pohjois-Euroopassa 15.00 %

Oseania 10.00 %

Etelä-Euroopassa 10.00 %

Itä-Euroopan 5,00 %

Aasian 5,00 %

Afrikkalainen 5,00 %

8. palvelumme

Lisäksi nykyisten valettu tuotteemme CAMON voi tuottaa Instrumentsin tuotteet mukaan piirustuksia tai näytteitä asiakkailtamme. Kontrolloimme tuotteen laadun kriittisesti kaikissa vaiheissa alkaen mukautetun valmistuksen aikana alkaa osia. Tarjoamme teknistä tukea, joka on vertaansa vailla.

1. meidän professionaland huomaavainen huoltopalvelut poistaa huolet.

2. voimme tarjota sinulle tuhansia productsofdifferent tasoa.

3. Tarjoamme convenientone-station ostamisen palvelun.